Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aroma Diffúzorok

2019.07.06

Jópofa Bolt - Aroma Diffúzorok

dsc2843.jpg

Az Ultrahangos Aroma Diffúzor víz és illóolaj hozzáadódásával működő, hidegpárát készítő elektromos készülék.

Az Ultrahangos Illóolaj Diffúzor felébreszti érzékeit és testi, szellemi, lelki megnyugvást hoz. Modern ultrahangos technológia közreműködésével, víz, illóolaj felhasználásával varázsol tökéletes légkört. Rengeteg illóolaj párologtató aroma diffúzor az orron át belélegzendő terápiás gyógymódokat, és a fény terápiát is alkalmazva segít a hangulatjavításban, kikapcsol. 

Jellemzőik révén az Aroma Diffúzor ideális társ a mai hektikus világban, mivel azonnali nyugalomérzetet kölcsönöznek. Az egyik kedvenc alternatíva a párologtatáshoz illóolaj diffúzor használata, és sokan megkérdezték, hogy milyen típusú diffúzort használok és milyen típust ajánlok. Nem vagyok gyógynövény- vagy aromaterápiás szakértő, de sokféle diffúzort próbáltam már, és szeretném megosztani veetek az általunk próbált készülékek előnyeit és hátrányait. Nem találtam olyan melegpárát készítő diffúzort, amely olyan jól működött volna, mint egy ultrahangos mebránnal működő diffúzor, ezért is tudom ajánlani az ilyen típusú diffúzorokra. 

Az ultrahangos diffúzorok hasonló módon működnek, mint a porlasztó diffúzorok, finom ködöd hoznak létre a levegőben. A diffúzorok biztonságos és egyszerű módszer az illóolajok használatára. Bár sokan szeretik az illóolajokat közvetlenül a bőrükre kenni, de sokan úgy találják, hogy ez irritációt okozhat. Egyesek azt is javasolják, szájon át kell alkalmazni, de ez veszélyes lehet, kivéve, ha Ön képzett szakember jelenlétében próbálja az alkalmazását. Ezzel szemben a diffúzorral való párologtatás biztonságos módja az illóolajok felhasználásának. 

Az Aroma Diffúzor stresszoldó, nyugtató, térfertőtlenítő, immunerősítő, és hozzásegít a pihentető alváshoz. Az agyunkban lévő idegek vezérlik az éhségünket, az érzelmeket, a haragot, az alvást, és így tovább, így értelemszerűen a diffúz olajok valódi hatást gyakorolhatnak szervezetünkre.

Fokozhatja életterének hangulatát az alacsony energiafelhasználású, váltakozó színű Led világítással, vagy néhány egyszerű gombnyomással választhat egy, az Ön hangulatához illő fix színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is, de használható csak világító üzemmódban is.

A legmodernebb ultrahangos hidegpárásítási technológia alkalmazása illóolaj keverékeinket alkalmazva minden otthon nélkülözhetetlen elemévé válik. Hangulatvilágításként, fényterápiaként is használható, multifunkcionális illóolaj párologtatóink modernebbé varázsolja környezetét, mellette illatos ködpárát hoznak létre, boldog, meghitt légkört készítve.

Meditáljon a legmodernebb, innovatív Illóolaj Aroma Diffúzorokkal. Élvezze a friss ionizált levegőben szertefoszló párásított aromák hatásait.

Dekoratív kinézetével egy Aroma Diffúzor a lakásunk dekorációs eleme lehet, használhatjuk hangulatvilágításként is. Néhány típus fényterápiás hatással is bír. A színek hatással vannak az egészségünkre.

 

17f913ca-5560-41a7-8.jpg

Készülékeink megtekinthetők itt!