Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Narancs illóolaj, tiszta bőr, tiszta elme

Az ellenállhatatlan aroma mellett az édes narancs illóolaj számos gyógyító hatást kínál. Az édes narancsolajat a narancshéjból állítják elő. Az édes illatú aromák felemelik a hangulatot, és jobban érzik magukat.

A friss illat az „Anya Természet” egyik leghatékonyabb antidepresszánsja az aromaterápiában. Az édes narancs hangulatjavító illata enyhíti a stresszt és a szorongást, hogy nyugodt és ellenőrzés alatt maradjon!

Az illóolajok növényekből, gyümölcsökből és gyógynövényekből származó koncentrált olajok, amelyeket desztillációval nyernek ki. A lepárlás során vizet vagy gőzt használnak arra, hogy az olajoknak a növény különféle részeiből vagy a héjából gyümölcsből (citrusfélék, például citrom, grapefruit és narancs) kinyerjék a jótékony tulajdonságokat.

Az édes narancsolaj előnyei a bőr számára

A pattanást a faggyúmirigyek generálják, amelyek túl sok olajat termelnek és eltömítik a pórusokat, ami egy Propionibacterium acnes nevű baktérium kifejlődéséhez vezet.

Az édes narancs illóolaj erős antibakteriális tulajdonságai segítenek a bőr gyógyításában a pattanások kitörésekor. A narancssárga olajban levő enzimek tiszta és foltmentes a bőrön. Az olaj fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a baktériumok továbbterjedését és további pattanások kialakulását eredményezik. Az édes narancs illóolaj minden bőrtípusra jól alkalmazható: zsíros, száraz és kombinált bőrre.

A citrusolajok segítenek eltávolítani a bőr fölösleges faggyúját, és egyensúlyban tartják.

Öregedésgátló hatás

Az öregedés elkerülhetetlen, de az öregedés jeleit lelassíthatja természetes bőrápoló termékek használatával, amikor csak lehet. Egy természetes bőrápoló termék, amelynek egyik alkotóeleme édes narancsolaj, segít csökkenteni a ráncokat, meghúzza az arcpórusokat, csökkenti a sötét foltokat, összerakja a finom vonalakat, és helyreállítja a bőr rugalmasságát és rugalmasságát.

Fokozza a bőr nedvességtartalmát

Bármely szépségápolási programban az édes narancsolajat szintén párosítani kell rengeteg nedvességgel, hogy kiegyenlítse a bőrcsillapító hatást, és telítse a bőrt a nagyon szükséges hidratációval. A nedvesség záródik a bőr vízében. Az öregedéssel természetes nedvességszintje csökken.

Természetes hidratáló termékek itt segíthetnek. A bőr rendszeres hidratálása elősegítheti az arcbőr javulását. Miután a bőr nedvessége stabilizálódott, simább lesz. Ha a bőrét hidratálja, fokozza a bőrsejtek megújulását, amelyet az édes narancsolaj elősegíthet. Ez a terv segít megakadályozni a finom vonalak és ráncok megjelenését. Előnyei pozitív hatással lehetnek a nőknél előforduló narancsbőr kezelésére.

Megjegyzés a citrus olajok fototoxicitásáról

Ne feledje, hogy míg az édes narancsolajat nem tekintik fototoxikusnak, néhány citrusfélék olajja ( citrom, lime, keserű narancs, bergamott stb.) Okozhat fototoxicitást, ami azt jelenti, hogy legjobban alkalmazhatók éjjel.

A fototoxikus olajok fokozhatják a bőr veszélyét, amikor napfénynek van kitéve, így a szokásosnál jobban hajlamosak a napégésre. Ha sok terméket egyidejűleg használ (vagy sok terméket használ) citrusolajjal, akkor napközben fényvédő krémet kell használnia az UV-károsodás elleni védelem érdekében!

Az édes narancs illóolaj jótékony hatása a természetes bőrápoló termékben megtisztítja az elméjét és a testét, hogy felfrissüljön és készen álljon a következő napra.